Kommer det att bli någon Tollarspecial 2020?

(summary in english below)

Det kommer en del frågor på olika sociala medier om Tollarspecialen kommer att genomföras eller ej.

Vi i klubben har ingen annan ambition än att vi naturligtvis vill genomföra Tollarspecialen i sommar.

Att i dagsläget fatta beslut om en tillställning som ska planeras genomföras nästan 4 månader bort utan mer kunskap än vad vi har idag känns förhastat.

Dock styr inte vi över utvecklingen av Covid-19 och därför måste vi alla i samhället vara beredda på att en mängd olika scenarios kan inträffa, t.ex. att Tollarspecialen inte kan genomföras 2020. Men idag är vi helt inställda på en fantastisk Tollarspecial i Karlsborg/Forsvik i 30 juli-2 augusti 2020.

Vi kommer dock att avvakta med att öppna anmälan till Tollarspecialen. Normalt sett stänger anmälan till Tollarspecialen i mitten av juni, eftersom vi behöver tid att iordningställa och trycka en katalog. Som det ser ut just nu, kommer vi att öppna anmälningstiden senare samt låta den vara öppen betydligt längre. Det innebär i så fall att vi inte kommer att trycka någon katalog, utan endast ha en digital katalog. Det kan vi nog acceptera ett år som detta.

Vi återkommer med information om Tollarspecialen och anmälan på hemsidan och Facebook.


Will there be a Tollarspecial 2020?

There are questions regarding if there will be a Tollarspecial this year or not.

Of course, there will be a Tollarspecial! We are working hard to be able to welcome the world of fantastic Tollers and their owners with families to Karlsborg/Forsvik July 30th – August 2nd. Would it not be fantastic to see the world, Sweden, Europe and USA, opening up this summer so we all can meet and have a great weekend together?

However, we are not in full control of the situation. A small little virus is the boss right now and for some time. We all must be ready to make and follow new situations and instructions.

We will therefore wait to open the registration until we know more. Normally we open the registration in April and close in mid-June. Instead we will open later and close later. This will result in a digital catalogue instead of a printed.

We will give more information continuously on our websites and Facebook.